Ajjaj

Ma vettem egy cipőt meg néhány takarítós cuccot. Amikre nem feltétlenül volt szükségem. Bár a szandika nagyon jó, az kellett, meg elég olcsó is volt 🙂 Holnap fel is veszem, bár ehhez időben kell kelnem, még meg kéne csinálni a körmeimet, hogy kinézzek valahogy. Vagy most ezt gyorsan befejezem és akkor még foglalkozom azzal egy 10 percecskét.
Holnaptól, ha már nem lesz olyan meleg, akkor bicóóó. Ja, de az új szandi… na mindegy, kipróbálom, hátha csincikében is tudok nyomulni 🙂 Az nagyon chic lenne. Erre hajtok én is, hogy cycle chic legyek 😛 :)) Ne csak álmodozzak nő-ideálokról, hanem valósítsam is meg őket! 🙂 Most már rajta vagyok azon az úton, ami oda vezet.
Ma estére jutott karedzés meg egy-két ezmegaz, semmi nagy szám. Elég fáradt vagyok. És mire feljegyeztem a kajámat MFP-be, totál elkalandoztam és már a körmömre sincs energiám lol. Megyek is aludni. 🙂
A lényeg, hogy úgy tűnik, ma kompenzálni akartam valamit… nem pontosan tudom mit, talán a félelmet a munkától, vagy az egyéb dolgaimmal való szembenézéstől… nem tudom azonosítani, de legalább felfigyelek rá.

Ha tetszett, oszd meg!
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Share on Google+0Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *