kokuszos-forrocsoki

Szenvedős-túlélős-nyugis

Ez a mai bejegyzés nem olyan lelkesítő mint a tegnapi, ma ugyanis próbáltam kímélő üzemmódban lenni, mert a tegnapi hasfájásom megismétlődött és a közérzetem se volt az igazi. 
Reggelire ettem, ahogyan terveztem (csináltam egy kis mandulakrémet), az étvágyam nem nagyon jött meg délre, csak később, és akkor is az ebédem felét tudtam csak megenni. (Nem baj, holnapra sem kell főznöm.) Elmajszoltam délután egy kornspitzet két részletben, mert azt elég kímélőnek éreztem. Legalább ettem valamit.

Estefelé már jobb lett a közérzetem, így az előzetes terveimnek megfelelően sütöttem csirkemájat és friss zöldségekkel (lilahagyma mmmmmh) be is pusziltam egy adagot. Egész napos senyvedésem kompenzációjaként este csináltam egy adag forró kakaót kókusztejből (édesítővel és kevés fahéjjal). Hát. Az. Valami. Mennyei. Finom. Lett.
Ma összesen ettem nagyjából 54 g szénhidrátot, 94 g zsírt és 101 g fehérjét. (1478 kalória)
Úgy voltam vele, hogy most egy a lényeg, hogy türelmes legyek magammal. Semmi okom stresszelni (attól biztos nem múlik el hamarabb semmi), eszem azt, amivel kímélem magam és jól esik (szerencsére még az étkezési rendszerem sem borítottam), aztán idővel úgyis jobb lesz. Úgy tűnik, ez a taktika ma be is jött.

Ha tetszett, oszd meg!
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Share on Google+0Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>