Indiai "chicken tikka masala" kesudióval

Hozzávalók:
50 dkg csirkemell
1 fej hagyma
fél doboz Cocomas kókuszkrém
50 g (egy marék) kesudió
tikka masala fűszerkeverék
A hagymát egy evőkanál kókuszzsíron megfonnyasztottam, majd a fűszerkeveréket rászórtam és egy-két percig azt is pirítottam. Erre jött aztán a hús, amit sóztam, majd fehéredésig sütöttem. Mellé dobtam a kesudiót, egy kicsit együtt pirult még a hússal. Végül egy fél doboz Cocomas-t vízzel kétszeresére hígítottam és ezt öntöttem a csirkére, ment bele még egy pici só, majd ebben főtt még kb. 15-20 percet, amíg szépen besűrűsödött. 
Köretként rizst és/vagy naan kenyeret ajánlok 🙂

Eredeti bejegyzésem, az életmód blogom facebook oldaláról származik