IMG_2111-001

Indiai "chicken tikka masala" kesudióval

Hozzávalók:
50 dkg csirkemell
1 fej hagyma
fél doboz Cocomas kókuszkrém
50 g (egy marék) kesudió
tikka masala fűszerkeverék
A hagymát egy evőkanál kókuszzsíron megfonnyasztottam, majd a fűszerkeveréket rászórtam és egy-két percig azt is pirítottam. Erre jött aztán a hús, amit sóztam, majd fehéredésig sütöttem. Mellé dobtam a kesudiót, egy kicsit együtt pirult még a hússal. Végül egy fél doboz Cocomas-t vízzel kétszeresére hígítottam és ezt öntöttem a csirkére, ment bele még egy pici só, majd ebben főtt még kb. 15-20 percet, amíg szépen besűrűsödött. 
Köretként rizst és/vagy naan kenyeret ajánlok :)

Eredeti bejegyzésem, az életmód blogom facebook oldaláról származik

Ha tetszett, oszd meg!
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Share on Google+0Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>