Indiai "chicken tikka masala" kesudióval

Hozzávalók:
50 dkg csirkemell
1 fej hagyma
fél doboz Cocomas kókuszkrém
50 g (egy marék) kesudió
tikka masala fűszerkeverék
A hagymát egy evőkanál kókuszzsíron megfonnyasztottam, majd a fűszerkeveréket rászórtam és egy-két percig azt is pirítottam. Erre jött aztán a hús, amit sóztam, majd fehéredésig sütöttem. Mellé dobtam a kesudiót, egy kicsit együtt pirult még a hússal. Végül egy fél doboz Cocomas-t vízzel kétszeresére hígítottam és ezt öntöttem a csirkére, ment bele még egy pici só, majd ebben főtt még kb. 15-20 percet, amíg szépen besűrűsödött. 
Köretként rizst és/vagy naan kenyeret ajánlok 🙂

Eredeti bejegyzésem, az életmód blogom facebook oldaláról származik

Leave a Reply

A weboldal további használatával jóváhagyod, hogy cookie-kat használjunk. Bővebb információért ugrás az adatvédelmi tájékoztatóhoz

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close