Hedonizmus a köbön

Értekeztem a pihenés fontosságáról egy-egy sort mostanában. Ehhez képest az történt, hogy tegnap is lementem edzeni, így két egymást követő napon, 24 órán belül, lenyomtam két kemény edzést. Iszonyatosan élveztem. 🙂 A második edzés, a tegnapi, már elég kemény volt, izomlázam is volt, nyilván alapból fáradtabb voltam. Ilyen még egyszer nem lesz, mert ez nagyon megterhelő lenne többször – most belefért.

A véleményem az első két edzés alapján: hihetetlen, hogy ez az első, alapozó hét!!!!
Zsolt nem viccelt velem: 5-ösével emelkednek a súlyok a sorozatok között, persze eleve magasabb súlyokról indulunk már, szóval oda kell tegyem magam rendesen. That’s the way I like it.
Tegnap nehéz deadlift, guggolás speed és vállból nyomás voltak soron.
Deadliftből 67,5 kg-val ment az utolsó sorozat, 7 db-ot tudtam kiszuszakolni magamból.
Guggolás 50 kg-val ment simán.
Vállból nyomás – ezer éve nem csináltam, most 22,5kg-val kezdtem. Ez egyébként viszonylag simának tűnt, várom a folytatást. Annyira cuki volt az a mini tárcsa a nagy rúdon 🙂
Mentek a húzódzkodások láblökéssel, csigás evezés, side plankek. A végén meg egy kis farmer.

Természetesen nem véletlen, hogy lementem edzeni pihenőnap nélkül, ugyanis estére asztalfoglalásunk volt barátokkal a Wasabi nevű műintézménybe, szülinapok, névnapok és egyéb ünnepi alkalmak miatt. Márpedig egy olyan helyre, ahol végtelen mennyiségben jön a kaja, én edzés után akartam menni, mert ilyenkor nagyon jól esik az evés. Nem is fogtam vissza magam :)))))))) Annyi mindent ettem és olyan jól esett, éreztem, ahogy a testem szívja fel az energiát, még majdnem! tele is lettem 😀 Úgy éreztem bármennyit képes lennék megenni. Felsorolni is nehéz lenne azt a sok finomságot. Imádom azt a helyet. Szóval ez nagyon jó ötlet volt, a kemény edzés és a kajálás nagyon jól kiegészítették egymást. Most persze izomlázam van és érzem nagyjából minden tagomat, ezért pihenés lesz a műsoron, de a kedvem nagyon jó 🙂 Az étkezésem is lájtosra fogom ma venni. Mert őrzöm az egyensúlyt.

Leave a Reply

A weboldal további használatával jóváhagyod, hogy cookie-kat használjunk. Bővebb információért ugrás az adatvédelmi tájékoztatóhoz

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close