Kezdődik a 7.! :)

Tegnap megkezdtem a 7. edzésciklusomat Zsoltnál. Hihetetlen, hogy már 7 hónapja csinálom, csináljuk. Nagy lelkesedéssel kezdtem bele tavaly annak idején, és hát valóban bejött a dolog :)
Most újra előkerült a HFSW (high frequency strength workout), ahogyan azt már említettem is, és ez a kis változatosság most nagyon is jól jön. Az első hét – szokás szerint – egy alapozás jellegű hét, mérsékelt súlyokkal és mérsékelt ismétlésszámokkal. Ennek köszönhető, hogy a tegnapi edzés összességében nagyon jól esett. Küzdöttem, mert most ugye küzdős időszak van, az erőmet próbálom visszanyerni ezerrel, de jó élményekkel fejeztem be a tegnapi adagot.
A legviccesebb dolog a tegnapi edzésben valószínűleg az volt, hogy annak ellenére, hogy szombat délután lévén, zárás előtt nem sokkal, csak 3-an voltunk a teremben összesen, a guggoló keretre mégis várni kellett, pedig még a legnagyobb esti csúcsforgalomban is az esetek többségében szabad az állvány.
Ami egyértelműen a legnagyobb örömöt persze az jelentette persze, hogy kipróbáltam a húzódzkodást itt is: odaálltam a jóóó magas állványhoz, amit alapból fel se érek, lábujjhegyről felkapaszkodtam a rúdhoz és lógásból felhúztam magam. Juhhhúúúúúúú :) Ígérem, majd csinálok videót is, mert ez nagyon nagy eredmény – kezdem most már én is ezt realizálni és őszintén örömködök is miatta :) Na meg persze imádom, hogy egyre izmosabb a hátam <3
Tegnapi új erőgyakorlatom a sumo deadlift volt, ezt most tanulom, érzem is a hátsóbbik feleimben a hatását :) a sípcsontom és a térdem persze szanaszét baxódott és tiszta piros-lila-zöld foltos lettem 😀 isteni lesz ez így tavaszra, szereznem kell krémet na meg térdzoknit :)

Elkezdtem visszatérni a rendszerességhez, törekszem arra, hogy a kaját is minél jobban ehhez igazítsam, újból és egyre inkább motiváltnak érzem magam, úgyhogy nagy reménységekkel vágok bele ebbe az újabb edzésciklusba :) 

Ha tetszett, oszd meg!
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Share on Google+0Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>