Let’s get dirty

Szokásos fél 6-os kelés-fél fehérje-kávé kombó – ezzel a pakkal indultam ma reggel harcba: azaz edzeni. Ma kivételesen semmi parám nem volt, bár a kitűzött súlyok azért igencsak tetszetősek voltak.
Guggolással kezdtem, 65 kg-val, rendesen bemelegítettem hozzá, odaálltam, minden kis izmomat megfeszítettem, “kettétörtem a rudat a hátamon”, majd b.szattam 🙂 Jól ment mindhárom sorozat, az utolsó ismétlésem volt csak lassú, de érdekes volt megtapasztalni, hogy a lassú ismétlést nem feltétlenül küzdős, erőlködős ismétlésként kell megélni, így mentálisan is végül jöttem ki a dologból, hogy hát ez különösebb nehézségek nélkül, jól ment.
Küzdök a húzódzkodásokkal viszont. Ma összesen 24 db-ot kellett csináljak, azt hiszem meg is volt, bár nem vagyok róla teljesen meggyőződve…:)) Nem mennek olyan jól, mint ahogy szeretném, na mindegy.
Ma emeltünk a fekvenyomás súlyán is: 42,5 kg-nál járok. Bár szerdán azt írtam, hogy ebben felszállóágban vagyok, ma mégis küzdöttem vele. De ezzel most egy dolgot teszek: SEMMIT. Elfogadom, ma így ment. Hétfőn jobban fog menni, eszek előtte többet, kialszom magam, hogy képes legyek FÓKUSZálni és minden rendben lesz. 
Megtanultam magamról, hogy egy új súlynál mindig az első sorozat megy a legnehezebben, mert a testem ilyenkor tanulja az újfajta terhelést. A második sorozat mindig a legjobb, a 3. szintén jó, de itt már hajlamos kijönni rajtam a fáradtság is. Ezt gyakorlatilag minden gyakorlatban megtapasztaltam már, így működök. A fekvenyomásnál is így volt ma, megspékelve egy kis koncentrációhiánnyal. Next time.
Tömeg volt a teremben, szóval a pörgetőt skippeltem, helyette kimentem traktorkereket borogatni, amit IMÁDOK, akkora poén 🙂 Ráadásul esett is reggel az eső, még egy kis koszt is sikerült magamra szedni, de ez csak hozzátett az életérzéshez 🙂
Let’s get dirty 
Jót edzettem, elfáradtam, megéheztem a végére 🙂

Leave a Reply

A weboldal további használatával jóváhagyod, hogy cookie-kat használjunk. Bővebb információért ugrás az adatvédelmi tájékoztatóhoz

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close