Forró vaníliás-mézes tej, proteinnel – íme a recept!

A tökéletes téli italok egyike, íme a recept!

A héten mákos gubát csináltam vanília öntettel, innen jött az ötlet, mert a vanília szószba egy fél kanál vaníliás proteint is belekevertem. A következő lépés az volt, hogy ezt a vaníliás tejet önállóan is elkészítsem.

Hozzávalók (1 adag):

  • 2,5 dl tej (tehén, mandula, rizs, stb.)
  • 15 g vaníliás protein (kb. fél kanál, nálam MyProtein Natural Vanilla)
  • 1 teáskanál méz vagy egyéb édesítő

Egy bögre tejet megmelegítettem, ehhez egy fél kanál vaníliás proteint adtam, amit tejhabosítóval hamar fel is tudtam oldani, végül egy teáskanál mézet is raktam bele.

Forró vaníliás-mézes tej, a hideg napokra

Forró vaníliás-mézes tej, a hideg napokra

Melegen – vagy inkább forrón :) – ajánlom a hideg téli estékre.

A tejet és az édesítőt ízlésed szerint cserélheted.

Ha tetszett, oszd meg!
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Share on Google+0Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>