Életre edzelek!

 • KITARTÁS- ÉS ÉLETMÓD COACHING

Életmódváltástól az életváltásig. Segítek, hogy rajta maradj az utadon és elérd a célod.

 • TESTPOZITÍV COACHING

Segítek, hogy a tested megszeretése többé ne üres fázis legyen, hanem egy elérhető és élhető cél, ami átformálja az életed.

 • EGYENSÚLYTEREMTŐ COACHING

Segítek az életed alakításában, legyen szó munkáról vagy magánéletről. Megtanítalak az egyensúlyteremtés művészetére.

 

Kérdésed van a coachinggal kapcsolatban? Rád szabott ajánlatot szeretnél kérni tőlem?

Lépj velem kapcsolatba:

Nemes-Nagy Anna

E-mail:  anna@dontworryliftheavy.hu

Találkozzunk a Facebook-on: facebook.com/eletreedzelek  és az Instagram oldalamon is: instagram.com/nemesnagyanna.

Életre edzelek!

Nemes-Nagy Anna, coach

2 thoughts on “Életre edzelek!

 1. Szia! Google-n keresztül jutottam hozzád, szeretném segítségedet kérni. Tavaly decemberben derült ki, hogy Hashimoto hozzám is társult. Neten sok ellentmondó dolgot olvasni róla, és most eléggé elkeseredtem ha azt nézem, hogy mit ehetek és mit nem. Heti 2-4 alkalommal futok, nem eszem szalonnát nutellával még sem sikerül fogynom. Tudnál tanácsot adni?

  1. Szia! Nekem egy éve diagnosztizálták és én drasztikus diétába kezdtem. Nagyjából 3 hónap alatt ki is derült, hogy számomra semmi eredménye nem volt, sőt. Főleg, ha azt veszem, hogy korábban sem tapasztaltam azt, hogy bármiféle étellel gondom lett volna (pl. glutén- vagy tejérzékenység). Ezért ebből a szempontból nehéz tanácsot adni, hiszen mindenki annyira egyedi. A Hashimoto kapcsán sokan egyből fejest ugranak a mindenféle szigorított paleo irányokba, de nekem ezek megalapozottsága azért erősen kétséges. Pl. én diétától függetlenül teljesen egészségesnek mondhatom magam. Kitapasztaltam már, hogy mik azok az ételek, amiket jobban, mik azok, amiket kevésbé hatékonyan emésztek, de alapvetően nem zárok ki semmit. Lehet, hogy neked más válik be. Szóval ha gondolod, akkor írj egy e-mailt, hogy bővebben tudjunk beszélgetni arról, hogy hol is vagy most pl. hány kg vagy, miért szeretnél és mennyit fogyni és hogy néz ki az étkezésed most (mennyit és miket eszel egy nap). Orvossal konzultáltál-e, jársz-e, kaptál-e gyógyszert vagy ilyesmi. Addig is szép napot!:)
   Üdv
   Anna

Comments are closed.